9 maj 2010

Sista natten utan Parveln

Imorgon blir vi föräldrar. Det är så sjukt stort att vi inte riktigt orkar tänka på det av rädsla för att fly fältet. ;-)

Morgondagen kommer se ut som så att vi ska ringa barnhemsföreståndaren vid 12-tiden för att bestämma en tid när hon kommer med Parveln till oss på hotellet. Ja, ni läste rätt: vi ska tydligen inte få åka till barnhemmet och hämta honom vilket känns som en enorm besvikelse. Vi vill ju se hur han har haft det under sitt första levnadsår och framförallt kunna dokumentera det åt honom. Jag vet inte varför hon väljer att göra så nu - har aldrig hört talas om att någon som adopterar från detta barnhem har fått barnet överlämnat på hotellet. Det känns väldigt snopet att komma till Landet och Staden och sedan inte få komma till barnhemmet. Vad är skillnaden gentemot att han skulle ha kommit med eskort till Arlanda, liksom?

Nåväl, vi ska göra ett försök att fråga henne imorgon om anledningen till detta upplägg (det kan ju vara så att de har sjuka/infektionskänsliga barn och vill minimera antalet besök till exempel) och om vi har möjlighet att besöka dem senare i veckan i så fall.

Ska f ö r s ö k a sova lite nu.

8 kommentarer:

Carola sa...

Jag förstår att ni vill se barnhemmet, förhoppningsvis löser ni det i morgon! Men tänk att det ÄNTLIGEN är dags nu! Helt ofattbart och fantastiskt roligt!

Massa varma kramar till er!

mamman sa...

Jag håller tummarna för er.

Anonym sa...

Och nu, när jag skriver det här, har ni fått er Parvel, vad underbart!

Pi sa...

Ska bli spännande att höra hur det har gått!

Heléne sa...

Hur har det gått, har ni kommit hem? Hoppas allt gått bra!

Pi sa...

Hur har det gått???

♥ Ninna - VillBliMammaNu ♥ sa...

HEj, hur har det gått med nya familjemedlemmen? Allt väl?

Lyckoönskningar från Ninna

Heléne sa...

Kan du inte skriva ett litet inlägg, så vi som följt dina vedermödor får veta slutet på sagan? (eller början, rättare sagt)