7 april 2010

Med lite mer nykter syn på tillvaron...


... så har till och med Duracellkaninen till make insett och beslutat att barnrumsrenoveringen får pausa till någon gång längre framöver. Vi stänger helt enkelt bara dörren till rummet så vi slipper se eländet. Det kändes som ett klokt beslut.

Idag ska jag göra en första rese- och hotellbokning. Har väldigt svårt att föreställa mig att vi skulle lyckas komma iväg den 24:e som planerat, eftersom vi behöver ansöka om visum och det tar upp till 15 dagar att få, 10 dagar om man kan hämta det på plats. Och vi behöver domstolsbeslutet för visumansökan och det skrivs ut ungefär en vecka efter domstolen, dvs i vårt fall i början på nästa vecka. Det behövs ju ingen raketforskare för att räkna ut att vi inte kommer hinna iväg den 24:e. Men vi gör som vi blir tillsagda och bokar avresa till det datumet och blir sedan irriterade när vi måste skjuta upp avresan, förmodligen flera gånger.

Nåväl - snart, snart, snart min lille Parvel.

1 kommentar:

Heléne sa...

Ja, och är det inte det ena så är det det andra. Hur stor är sannolikheten att det blir vulkanutbrott och alla alla flyg blir inställda just när ni ska åka?